REDO FÖR EN FÖRÄNDRING

| INSPIRATION
 
Om det är något jag gör för att få känna att nu är det nya tider, så är det att ändra något med mitt utseende. Jag färgade alltid mitt hår förr när jag antingen hade gjort slut med ett ex, när en ny årstid närmade sig eller om jag mådde dåligt. Det är något med förändringar, speciellt med håret som får mig att må bra. Det känns alltid som en ny start i livet och man kan göra exakt vad som helst.
 
Jag är nu sugen på att fixa mitt hår, inte pågrund av något av de ovanstående utan för att mitt hår nu är förfärligt. Det har blivit så slitet, solblekt och min utväxt är en aning för lång... Men jag är verkligen så velig med hur jag vill ha det. Jag vill både ha det helblont som förr eller fortsätta som de senaste gångerna och ha ljusa längder men en mörkare botten. Så jag vänder mig till Pinterest och letar efter inspiration, här är de jag har blivit inspirerad av hittills ... 
 
 
Jag har nog haft alla färger man kan ha, förutom de vågade färgerna som rosa, blått osv. Men jag har vart platina blond (orginal färg), svarthårig, brunett, askblond och allt där imellan. Jag älskade att ha brunt hår, alltså typ kastanjebrunt men utväxten var ett helvete!! Önskar ibland jag var naturlig brunett. Men oavsett hur sugen jag än är på att vara brunett så kommer jag nog aldrig bli det igen utan jag gillar mitt ljusa blonda hår. Så nu är frågan hur jag ska ha det... Antingen helblond eller baylage, vad tycker ni? 
 
 Kom ihåg mig?