SENAST SPARAT PÅ INSTAGRAM

| INSPIRATION
 
@nakdfashion
 
Jag älskar att följa onlinebutikers instagram, för att få inspiration och även se hur plagg sitter på andra människor förutom modellerna på hemsidan. Jag älskar Na-Kd och har handlat från dem under flera år och är nästan aldrig besviken! Hur magisk ser inte dessa badplagg ut då?! Har sett den blommiga bikinin överallt på Instagram och den vita baddräkten var verkligen så snygg?!?!
 
@lxathelabel
 
På tal om onlinebutiker... Linn Ahlborg ska ju släppa egen klädkollektion på hennes egna hemsida LXA The Label. Hon har bara lagt ut dessa två sneakpeak bilder hittills och dem ser ju helt lovande ut. Jag älskar mjukiskläder och är så glad att det nu har blivit accepterat som mode! Längtar att se vad mer hon ska släppa för plagg! 
 
@ellinorlofgren 
 
Ellinor följde jag förut när hon hade en podd med Hanna Friberg och då var jag ett flitigt fan. Men kom förbi hennes instagram här om dagen och älskade hennes feed. Liksom hur söt hund och hur snygg stil har hon inte?!?! Blev även kär i lägenheten här ovanför, skräll...
 
@janemarina
 
Jag tror ingen har missat Janes instagram där hon lägger upp bilder på sin dotter Melina som har cancer. Jag blir alltid lika tårögd och jag vill att mer människor ska få ögonen på hennes Instagram. Hon pratar om så viktiga ämnen som kanske är svårt för andra att lyssna på. Men jag tycker det är så viktigt och jag ber verkligen för att denna söta lilla tjej ska bli frisk!! 
 
@alinaoikarinen
 
Haha ja sedan har vi ju lilla jag.. Får man smyga in en liten shameless promo? Här har vi det iallafall och jag skulle bli så glad om ni skulle vilja kika in och kanske följa lilla mig. Jag är dock väldigt petig med mina bilder och det är något jag vill sluta med för jag vill kunna lägga upp bilder utan att tänka till 3 gånger innan, det är mitt sena nyårslöfte! 
 
Kom ihåg mig?