SNO STILEN - PINTEREST

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Stickad tröja - HÄR 
 
Denna toppen ser jag verkligen överallt just nu, speciellt på Instagram. Jag köpte en liknande topp innan sommaren men lämnade tillbaka den då jag tänkte att jag inte skulle få använding av den men nu så är jag sugen på att köpa en ny igen. Älskar urrigningen och tror den kan vara så snygg till ett par momjeans.
 
Väst - HÄR 
 
Denna trenden tycker jag är så himla cool! Är så sugen på att köpa hem denna västen och matcha med en oversized skjorta. Den finns även i brunt och svart vilket jag älskar! Vad tycker ni om denna trenden?? 
 
 Shorts - HÄR
 
Jag lever i mjukiskläder och just dessa lite längre sweatershorts är ju så perfekta både hemma och när man ska göra några snabba ärenden på stan! Älskar att matcha dessa med antingen en cropped-top eller en sweatshirt!! 
 
Klänning - HÄR
 
Detta är verkligen mitt go-to plagg när vi ska iväg och jag inte orkar klä upp mig för mycket men ändå se lite put together ut! Jag köpte min från Zara men denna från Gina Tricot är verkligen så perfekt. Den finns i flera färger och är verkligen så snygg.
 
Mobilskal - HÄR
 
 Något som verkligen kan slutföra en hel outfit är små saker så som ett mobilskal. Jag tänker oftast "ash jag vill inte lägga onödiga pengar på mobilskal, jag byter ju knappt" men nu när Leah har bitit sönder mitt så måste jag köpa ett nytt och detta ljusrosa från Holdit är väldigt fint tycker jag. Jag är sugen på ett beiget eller ett doft grönt skal, tror det hade vart så snyggt! 
 Kom ihåg mig?