MINA SENASTE INKÖP

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Hej vänner!! Nu är ju våren snart här och min garderob behövde en liten uppgradering. Så jag klickade hem dessa plagg och skönhetsprodukter för några veckor sedan och jag är så nöjd över mina köp. Jag känner att när jag blev en mamma så sa det bara "klick" och min stil var ändrad. Jag vill börja bära mer ljusa kläder, tycker nästan helsvart som jag alltid bar förut är tråkigt och jag försöker bara klä mig bekvämt nu för tiden. Så nu inför våren ville jag införskaffa mig lite ljusare kläder och accessoarer. Förutom detta så klickade jag även hem ett par nya jeans, hårklämma och lite annat smått och gott som ni kommer få se i ett annat inlägg! 
 
Topp - här
 
Jag vet inte vad det är men jag har verkligen fallit för ljuslila. Tycker det är en färg som är så söt och kommer passa perfekt till sommaren och våren. Denna topppen är just nu på rea och den kommer vara så fin att bära i sommar med t.ex. ett par momjeans eller en midi satin skirt. Man kan ju bära den både till vardag och lite mer festliga events. 
 
 
Väska - här 
 
Som ni redan vet så har jag sedan tidigare en Nunoo bag fat i beige/grön och jag älskar verkligen den! Men jag kände att den inte passar till alla outfits och det är ju aldrig fel med en svart liten väska. Konstigt nog så hade jag faktiskt ingen svart väska så denna blev helt perfekt i min garderob.
 
 
 
Necessär - By Marlene Birger 
 
Detta är nog mitt favoritköp, en ny sminknecessär! Jag har tidigare haft plastiga från t.ex. Victoria's Secret och Kylie Cosmetics som har blivit rätt så slitna. Så nu införskaffade jag mig en redig necessär som även är extremt snygg. Jag gillar denna designen då man kan öppna upp den och se exakt allt som är i den. Jag köpte denna på Nelly.se men den är tyvärr slutsåld just nu! 
 
 
Skor - Nelly.se (liknande, här
 
Dessa skor har redan fått pryda mina fötter och dem är så sköna! Tycker dem är så snygga och lite coola med den höga sulan. Dem är tyvärr slutsålda för tillfället men jag har länkat ett par liknande! 
 
Parfym - här
 
Sist men inte minst, denna drömparfymen! Jag har länge kollat på denna och nu köpte jag den äntligen! Den luktar verkligen så gott och jag är så glad att jag valde 100ml ist för 50ml för denna är nästan slut...