EN REGNING TORSDAG

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! Hur är det med er? Här hemma är allt bra! Jag har sååå mycket att uppdatera er om vad som har hänt de 2 senaste dygnen som nu har förändrat vår vardag... Vart ska vi börja?! Jo vi kan börja med att jag har fått ett jobb!! Jag är så glad och det är som en lättnad som har släppt från mina axlar. Jag har haft extremt mycket ångest den senaste tiden och det är för jag har oroat mig så mycket om jobb och pengar efter föräldraledigheten. Men jag var på en jobbintervju i Tisdags och 1h efter intervjun ringde de upp och sa att jag fick jobbet. Jag blev så glad och tror det kommer bli hur bra som helst!! 
 
 
Men som ni vet så börjar Leah på förskolan i slutet av augusti men eftersom jag fick jobbet och de helst vill ha in mig hyfsat tidigt så börjar Leah på förskolan redan på måndag?!!? Så på måndag börjar inskolning på förskolan och om 2 vekor börjar jag jobba. Så nu har jag akut-shoppat det mest nödvändigaste till förskolan. Jag har beställt hem ett stort lass emd häng o släng kläder från H&M och idag köpte vi även nya gummistövlar. 
 
Mina mysiga kläder kommer ifrån Chiquelle !!
 
 
Men som rubriken lyder så regnar det hemma hos oss eller spöregnar rättare sagt... Men vi myser på här hemma och jag försöker njuta så mycket som möjligt de sista dagarna jag har kvar av min föräldraledighet. Kommer verkligen sakna dessa dagar och även hur klyschigt det låter så önskar jag att jag hade tagit vara på dem mer. Nu ska jag ta och natta vår lilla plutt, ni får ha det bra vänner! ♥
 
 


Sally    •     •  

Stort grattis! Vart ska du jobba/vilken bransch? :)


Kom ihåg mig?