ETT NYTT PROJEKT PÅ GÅNG

| INREDNING, LIVSSTIL
 
Som ni vet så renoverar vi gästrummet och som jag nämde i tidigare inlägg så hittade vi ju svartmögel i rummet och skulle få det kollat. Personen som var och kollade det var här förra veckan och även om det var mögel i rummet så såg det inte allt för farligt ut. Vi dubbelkollade Leahs rum och det såg bra ut  där med, det ända var att heltäckningsmattan var lite torr och kunde skada Leahs luftrör i framtiden. Så jag sa på direkten att det fick bli vårt lilla helgprojekt!
 
 
Så nu har vi påbörjat ett nytt projekt i Leahs rum. Vi gör inte hela rummet nu på direkten utan börjar först med en ny heltäckningsmatta då vi ändå har sagt det från första dagen vi klev in i huset att den behövdes bytas. Men nu blev det tidigare än vi hade tänkt oss och jag har absolut inget emot det! 
 
Så just nu är det koas hemma hos oss och jag som vanligtvis vill ha det städat och rent får nu anpassa mig till att bå i ett stökigt hus. Men även om det kryper i skinnet på mig så måste jag även lära mig att leva i lite stök då vi ändå har ett litet småbarn här hemma och jag kan inte alltid ha kontroll över allt även om jag önskar det. 
 
 Kom ihåg mig?