FYRA FAVORITER

| TIPS
 
 
Om det är någons videos jag älskar att kolla på så är det självaste Linn Ahlborg. Hon är så laied back och hur skön som helst, samt så rolig. Skrattar alltid åt hennes videos och älskar just denna typen av vidoes när personen bara sitter och snackar om livet. Älskar att följa andras liv, som om man vore deras vän haha. Men rekommenderar verkligen hennes videos! 
 
 
Denna låten hittade jag tack vare en TikTok video och jag är helt besatt av den. Älskar dessa typer av låtar som tar en tillbaka till tonåren. Älskar att lyssna på dessa låtar när det börjar bli höst utanför fönstret, det är lite halv ruggit inomhus och regnet smattrar ner mot fönstret. Den tar mig tillbaka till "Tumblr" tiden haha. 
 
 
En serie som jag nyligen såg klart var 13 Reasons Why och jag frågar mig själv, vad tusan ska jag göra nu med mitt liv?! Nej men skämt och sido, denna serien var så himla bra och jag är ledsen att det inte kommer fler säsonger. Rekommenderar denna till exakt alla då jag tycker det är en väldigt viktig serie som tar upp många viktiga ämnen. Så tips, tips tips! 
 
 
En till person jag gillar att följa på youtube är Alice Stenlöf! Hon har nyligen köpt en lägenhet som hon nu total renoverar och som ni vet renoverar vi också här hemma. Tycker det är så roligt att se videos när folk renoverar, så får man inspiration osv. Jag tror iallafall hennes lägenhet kommer bli så fin! Så roligt att man får följa hennes resa med lägenheten också. 
 
 Kom ihåg mig?