FYRA SKÖNHETSFAVORITER PÅ YOUTUBE

| TIPS
 
Något som jag älskar att göra så fort jag får en stund över är att kolla på youtubevideos, specifikt skönhetsvideos och diyvideos! Jag älskar att kolla på dessa videos då jag alltid får massa tips och inspiration som jag kan ha nytta av i vardagen. Så jag tänkte dela med mig av 4 videos som jag har tittat på den senaste tiden och som jag har fått nytta av! 
 
 
Brad Mondo hittade jag på TikTok och har streckkollat hans videos den senaste tiden då jag är så himla sugen på att fixa mitt hår. Just denna videon så fick jag lära mig massa nya tips som jag använder mig av varje gång jag tvättar mitt hår. Sedan är han ju för underbar, älskar hans energi! 
 
 
 
Om det är någons videos jag älskar att titta på så är det SkinCareByHyram!! Hittade också honom på TikTok och han tipsar så mycket om hudvård, specifikt ansiktsvård. Jag älskar ansiktsvård och det är nog det jag lägger mest pengar på. Denna videon såg jag här om dagen den har hjälpt mig då jag har vart rätt stressad den senaste tiden. Tips, Tips, tips!! 
 
 
Åter igen en video av Hyram och här pratar han om The Ordinary. Jag har testat The Ordinary tidigare men inte tänkt så mycket om det. Men nu under den senaste tiden så har jag fått ögonen för dem mer och blivit mer insatt i vad de har för produkter och hur de hjälper än. Jag har en asniktsmask av dem hemma och jag älskar den!! Så denna videon älskade jag då jag är så intresserad av The Ordinarys produkter och om du också är det så är denna videon perfekt för dig! 
 
 
Åter igen en video angående The Ordinary. Jag älskar att se andras hudvårdsrutiner och vad de använder sig av för produkter. Just denna videon tycker jag om då man får följa hennes resa till en renare och friskare hy. Tips!!
 
 Kom ihåg mig?