HELGUPPDATERING

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! Hur är det med er? Hemma hos oss är allt bra och just nu har vi en trött liten Leah som inte har kommit till ro. Hon har vänt helt på dygnet vilket inte är så bra då vi måste få in en bra rutin, för hon börjar på förskolan om lite mer än 1 månad. Något som är positivt är att hon har sovit hela nätter, 3 nätter i rad. Så vi får hoppas att det håller i sig! (peppar peppar) 
 
Förövrigt så har det åter igen ekat lite på bloggen och även om jag har vart lite stressade över det så måste jag försöka att acceptera att det är okej att det gör det ibland. Jag har väldigt lätt att stressa upp mig över dessa små saker och få ångest över att jag inte ens kan prestera här på bloggen. Men mammalivet och egentid tar ibland över den tiden då jag kanske hade behövt sitta ner och blogga.
 
 
Men under tiden det har ekat här så har jag haft fullt upp nästintill hela veckan. I onsdags kom min syster och hennes familj. De stannade till fredagen och det var väldigt mysigt att ha dem över. Vi hann även göra debut på en restaurang i Uppsala vilket var väldigt trevligt!
 
 
Sedan hade vi även finbesök från fredag - lördag då våra vänner Lisa & Moa kom över. Vi hade en mysig spelkväll fast det som vanligt blev att spelrundan som tog 2h om inte mer då vi sitter och pratar hela tiden. Sist men inte minst så har vi även haft besök idag av Sebastians mor och syster som bjöd på middag och fika, gott! 
 
Veckan som kommer ska iallafall vara hyfsat lugn, så det är skönt! Hoppas ni hade en bra helg! 
 
 Kom ihåg mig?