HUR JAG REDIGERAR MINA BILDER

| TIPS
 
Hej vänner! Tänkte ta och tipsa om hur jag redigerar mina bilder som jag fotar med min Iphone och lägger upp på Instagram och här på bloggen! Jag fotar med min Iphone 11 PRO Max om det är någon som undrar! Jag gör egentligen inte så mycket utan lägger för det mesta bara till lite mer ljus och skärpa! Ett tips är att alltid fota i bra ljus, för ljus är huvudnyckeln i ett foto! 
 
 
Dessa bilden redigerade jag i Apples egna redigeringsprogram i kameraalbumet. Jag ljusade enbart upp denna bilden och gjorde den "klarare". Jag redigerar mina bilder mest i Iphones egna reigerinsprogram, det passar mina bilder bäst! 
 
 
Dessa bilden redigerade jag i appen "Tezza" i filtret vintage! Jag gjorde de gröna i bilden lite dovare och gav bilden lite mer kontrast och skärpa. Jag fotade även dessa bilder i poträttläge i Iphone! 
 
 
När jag vill lägga ut bilder på bloggen brukar jag föra över dem till datorn för att redigera dem i Photoshop. Där har jag mer "verktyg" att använda mig av och jag kan ibland gilla att redigera mina bilder i Ps mer än i någn app då kvaliten brukar bli bättre. Här har jag enbart dragit upp ljusstyrkan och get bilden lite mer kontrast och skärpa! 
 
 
Jag brukar ibland även använda mig av Facetune för att få bort föremål i bakgrunden när jag inte har tid att redigera bort dem i Photoshop. Jag redigerade först bilden i iPhones egna redigeringsverktyg och redigerade sedan klart den i Facetune och tog bort larmet, lampknappen och skohornet i bakgrunden! 
 
 Kom ihåg mig?