HUSINSPIRATION

| INREDNING, INSPIRATION
 
Något som jag älskar att göra när jag får lite tid över är att scrolla igenom Hemnet. Nu har vi ju nyligen köpt hus men jag älskar att kolla på hus för att få inspiration till inredning, tomten osv osv. Det finns ju verkligen så mycket olika stilar och man hittar alltid något som man hade velat göra med sitt egna hem. Här nedanför är ett hus som jag scrollade förbi här om dagen och tyckte var väldigt charmigt. Alla bilder är från Hemnet! 
 
 
Titta bara hur charmigt huset är och hur mysigt trädgård det är. Sedan tycker jag det är viktigt med en bra trädgård när man flyttar till hus. Vi har en väldigt bra trädgård hemma hos oss som har söder läge på baksida och kvällssol på framsidan. Vi har redan nu massa planer till vår trädgård. 
 
 
Tycker detta huset var lite charmigt från utsidan med den lite äldre stilen. Sedan är det ju egentlgien ett 2 familjshus som är väldigt modernt inrett. Jag älskar golvet, de djupa fönstrerna, öppna planytan och att det är högt i tak. Sedan tyckte jag det var väldigt snyggt med att det var som ett loft och att man kunde se ner till allrummet. Jag hade nog inte velat bo här men jag hade lätt kunnat ha en liknande stil. 
 Kom ihåg mig?