MIN HELG

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! I helgen har jag vart både produktiv men ändå lat. Jag har renoverat och fixat i gästrummet som ni vet att vi renoverar. Eller ja det är jag som hittils har gjort allt jobb men jag klagar inte, tycker det är roligt att fixa och trixa. Men i söndags så hade jag världens mensvärk så jag kände mig helt matt så jag tillochmed tog en powernap mitt på dagen i några timmar vilket jag inte har gjort sedan jag var gravid eller precis hade fått Leah. Men det var skönt och välbehövligt för ajg hade mer energi efteråt och hade inte lika mycket ont. 
 
 
I lördags så små regnade det lite men så fort solen kom fram drog jag, Leah och Sebben ut till lekparken för att leka av oss lite, eller ja Leah. Älskar att se Leah leka med oss två, det värmer i hjärtat och ändå lite overkligt på samma gång. Sedan påvägen hem så gick vi förbi dessa fina blommor som jag bara var tvungen att fota. Haha vet inte varför jag fotar så himla mycketblommor då jag inte har någon användning av dme precis men det är roligt ändå. 
 
 
I söndags öppnade sig himlen och det bara öste ner regn från morgon till sen eftermiddag. Det var runt 18 tiden som solen äntligen kom fram, men jag tyckte ändå det var så mysigt med regn. Hade inte haft emot att det var fler av dessa dagar. Söndagen var iallafall väldigt lugn och det var skönt med lite familjetid! Hoppas ni också hade en bra helg trotts vädret! 
 Kom ihåg mig?