MIN LÅNGHELG I BILDER

| LIVSSTIL
 
 
 
I onsdags så var det fint väder med lite regnskurar här och där. Vädret har ju inte vart på topp den senaste tiden men det stoppar inte oss från att leka lite i lekparkerna som finns runt om vårt hus. Här ser ni den fina lekplatsen precis utanför vårt hus. Alltså den ligger verkligen precis utanför yttedörren och det är en sådan lyx att ha det såhär! 
 
 
På kvällen när Sebben skulla natta Leah så tog jag tag lite i gästrummet och målade klart taket, började på fönstrerna, dörrkarmar osv. Det är så harmoniskt att lyssna på en härlig spellista och bara måla. Rummet är långt ifrån klart men det är ändå roligt att se små framsteg! Är även så stolt över mig själv som har gjort det mesta helt själv! Sedan var jag även nöjd över min "messy bun" som jag gjorde. Varför blir dem alltid som bäst när man inte ska visa sig bland folk haha. 
 
 
 
 
I torsdag kom solen fram och jag har för mig att vädret var runt 28+ grader så jag och Leah stack till lekparken så fort vi vaknade. Leah var dock mer intresserad av blommorna, vår lilla Fardinand.
 
 
Sebben kom hem tidigt och vi packade väskorna för att bege oss mot stranden. Vi har aldrig besökt sjön här i Björklinge tidigare så det var en rolig lite dagsutflyckt. Vattnet var så skönt och Leah fick bada i en sjö för första gången. Hon satt dock fastklistrad på mig hela tiden haha. Men det var en mysig dag som avslutade med att hela familjen somnade gott på kvällen i samma säng. 
 
 
 
 
Vädret levererad i fredags också och vi bestämde oss för att åkte ner till Sebbens föräldrar. På vägen dit stannade vi på Bondens Glasskalas vilket är ett ställe där dem både säljer hamburgare (en avskild restaurang) och glass i stora lass! Kön vår så lång så vi beslöt oss att bara köpa kulglass vilket också var så gott. Sedan åkte vi mot svärföräldrarna! 
 
 
Mot kvällen tog jag, Sebben, hans syster & hennes kille en tur till bryggan för kvällsfika och kvällsbad. Jag tog årets första riktiga dopp och det var 19 grader i vattnet. Det gick ju att bada men jag hade nog föredragit lite värmare vatten haha! 
 
 
 
 
I lördags så tog vi det lungt för det mesta. Det kändes som en söndag och jag lyckades tillochmed ta en powernap i soffan. Mot kvällen blev det spelkväll och nybakade bullar, mums! En lugn men skön lördagskväll. 
 
 
 
 
På söndagen var vädret så underbart och det vankades kalas för Sebbens syster som fyllde 24. Det blev fika i överflöd och tacos. Vilken underbar kombo! 
 
Mot kvällen när vi skulle åka hem så fick jag dock världens ägglossning som gjorde så ont. Alltså efter man har fött barn blir ägglossningarna så grova och det känns som samandragningar. Jag tänkte inte mer på det utan försökte ta mig igenom smärtan. I bilen kände jag mig dock illamående hela vägen och kände att jag antingen kommer svimma eller spy, inget hände tack o lov! Dock så höll sig illamåendet i sig och på kvällen blev det spyfest för min del och idag har jag vart helt mör i kroppen och mest tagit det lungt. Tur var så kunde Sebben vara hemma från sitt jobb och ta hand om Leah för jag hade aldrig klarat av det idag. Sitter förövrigt just nu och har så himla ont överallt i kroppen och känner mig så svag i kropp och knopp. Så jag hoppas detta går över snart!
 
Hoppas ni har haft en bra helg vänner! ♥
 Kom ihåg mig?