MITT I VECKAN UPPDATERING

| LIVSSTIL
 
 
Hej vänner, hoppas allting är bra med er! Leah och jag har våra dagliga rutiner med frukost, lekparken, sovstund, massa mys och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet. Så hemma hos oss är allt som vanligt. 
 
Denna veckan är väldigt lugn, vilket jag föredrar. Det återstår ju inte så mycket av min mammaledighet nu så jag försöker mysa så mycket som jag kan med Leah innan det blir dags för förskola och jobb. Angående högskolan så kom jag ej in, utan jag står som reserv. Det var inte något oväntat då jag sökte in sista dagen för skojs skull för att se om jag ens hade kommit in med mina betyg. Men roligt att se hur den processen gick till! Men grattis till alla er som kom in på högskolan!! 
 
Min fina lilla familj ♥
 
Nu ska jag återgå till att mysa och leka med Leah. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka och att vädret ger sig hos er också. Man vill ju ändå ha sol och värme nu när det ändå är Juli! Sedan bjuder jag även på dessa fina webcambilder som vi tog förra veckan. Lite roligt ändå att det var så man tog "selfies" förr i tiden haha. 
 Kom ihåg mig?