PRODUKTER JAG VILL TESTA

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Hej vänner! Jag brukar ju ofta tipsa er här på bloggen om mina favorit produkter osv men idag tänkte jag visa er de produkter jag har hört talats om eller sett på sociala medier som jag vill testa. Det finns ju en helt egen värld för enbart hudvård, smink osv. Så idag tänkte jag vi skulle gräva oss in i hudvård och de produkter som står på min önskelista. 
 
 
1. Rengörings foam - HÄR
Jag älskar att tvätta ansiktet och känna mig fräsch. Jag gillar mest att tvätta med en foam som är lätt på ansiktet och som tar bort orenheter. Denna från Filorga har jag hört bra om och sedan har jag alltid velat testa på märket Filorga då jag har sett många använda sig av det. 
 
2. Serum - HÄR
Clarins är ett märke som jag har haft koll på sedan jag var mindre då jag har något litet minne om att min mor har ägt några Clarins produkter. Detta är ju ett väldigt dyrt märke och det är just deras ansiktsserum som tilltalar mig och har gjort i ett bra tag. Den verkar väldigt bra och skön på huden. 
 
3. Ansiktstvätt - HÄR 
Dermalogica ser jag överallt på sociala medier. Denna cleansen har jag velat testa ett tag då den verkar ta bort mycket orenheter och få huden att bli silkeslen. Så denna hade jag mer än gärna testat! 
 
4. Ansiktsmask - HÄR 
Denna ansiktsmasken har jag skrivit om innan på bloggen och jag har fortfarande inte testat den. Denna stor nog som #1 på min önskelista. Jag har hört många bra saker om masken och är so sagt väldigt sugen på att testa denna. Man får ju även ett litet glow efteråt vilket jag gillar! 
 
5. Elixir - HÄR
Detta elixir/serum från Biotherm har jag haft ögonen på sedan några år tillbaka men aldrig riktigt tagit tag i att köpa då den är hyfsat dyr. Denna sägs vara ett mirakel för huden men sedan är det ju så olika från person till person. 
 
6. Peeling Mask - HÄR
Jag älskar ansiktsmasker och denna från Lumene verkar väldigt härlig för asniktet då den ska ta bort de djupaste orenheterna och lämna kvar ett härligt glow och mjuk känsla. Sedan så ser ju bara förpackningen helt underbar ut. Stort plus när man blir tilltalad av förpackningen! 
 
 
 
1. C-vitamin kräm - HÄR
Market Ole Henriksen har jag nyligen upptäckt och blivit väldigt intresserad av. Just denna dagkrämen med c-vitamin är jag väldigt sugen på att testa då man aldrig kan få för mycket c-vitamin. Sedan sägs det att man ska få ett väldigt fint glow efteråt! 
 
2. Nattkräm - HÄR
Åter igen en Ole Henriksen produkt men detta är en nattkräm som man sover med och som ska återfukta än väldigt mycket och man ska vakna upp med ett friskt och återfuktat ansikte. 
 
3. Ansiktsmask - HÄR
Jag älskar ansiktsmasker och speciellt kol och lermasker. Denna går in i djupet och tar bort orenheter vilket jag älskar. Sedan är denna extremt prisvärd för enbart 89:- ! 
 
4. Ögonkräm - HÄR 
Denna ögonkrämen från Filorga har jag sett väldigt mycket av. Många använder sig av denna tydligen och tycker den hjälper bra efter en jobbig natt och mot mörka ringar under ögonen. Så denna hade jag gärna testat. 
 
 Kom ihåg mig?