SENSOMMARMODE

| AFFILIATE-LÄNKAR

 
Hur mycket vi än vill förneka det så tar ju även sommaren slut och i Sverige så är ju inte sommaren så lång. Så synd att vädret inte heller har vart helt 100... Det var ju en vecka det var så fint, iallafall hemma hos oss och det var runt 30-35+ grader hela veckan. Nu sägs det bara bli regn och molningt men jag håller än tummar & tår att solen ska ta sin revansch och ger oss en fin sensommar. Så jag täntke ta och tipsa om lite fina plagg som passar perfekt till den svenska sensommaren! Hoppas ni hittar något ni gillar och glöm inte att trycka på länkarna!! 
 
1. Jeans - HÄR / 2. Väska - HÄR / 3. Skjorta - HÄR / 4. Klänning - HÄR / 5. Blus - HÄR / 6. Solglasögon - HÄR / 7. Beiga sandaler - HÄR / 8. Svarta sandaler - HÄR / 9. Jeansjacka - HÄR / 10. Stickad tröja - HÄR
 
Här har vi väll ändå den mest perfekt garderoben för sensommaren?! Jag älskar att bära blått och beiget under sommaren och jag gillar lätta textiler som inte kliar eller som man svettas sönder i. På dagen är det ju perfekt att gå runt i antingen jeansen och skjortan eller klänningen och sedan bara slänga på sig koftan t.ex.! Jag är så förälskad i Inuikii sandalerna, speciellt de beige/vita!
Vad är erat to-go plagg i sommar? 
 
 
 Kom ihåg mig?