EN VARM SOMMARDAG

| AFFILIATE-LÄNKAR, LIVSSTIL
 
Ja ni, äntligen! Äntligen är sommaren här och tiden jag har drömt om sedan Leah föddes. Att få spendera sommardagar med henne, i skuggan mestadels men bara vi två. Att få skapa minnen ihop och se henne ha det roligt i baljan. Vi har inte införskaffat oss en pool till henne ännu så hon får ta en liten balja så länge, men det funkar ju lika bra! Hemma hos oss är det 31+ grader dagligen nästintill om det inte är lite "kallare" och är runt 26/28+ grader. Alltså man ska verkligen inte klaga nu! 
 
 
Ja ni ser ju hur roligt hon har det i lilla baljan som är fylld med massa leksaker. Hon ska alltid ha exakt allt hon kan hitta i baljan och det är så roligt att sitta bredvid och se henne leka med sina leksaker och skapa sin egna lilla värld. Kan bara föreställa mig hur skönt hon kommer tycka det är sedan när hon får sig en liten pool! Det var ju livet när man själv var liten och jag minns fortfarande hur min pool såg ut, som jag lekte i när jag var liten. 
 
 
Sedan en stor hitt hemma hos oss är bubbelmaskinen som hon fick utav sin mormor i födelsedagspresent. Hon älskar bubblor men det tar lite på mina lungor när jag måste blåsa dem hela tiden så denna var verkligen perfekt! Man fyller den bara med såpa och sedan går den på batteri. Även vi föräldrar godkänner den haha! Denna är köpt på IcaMaxi för 89:- men ni hittar en liknande HÄR