FÖRSTA JUNI

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! Idag är det 1 juni, ja juni!! Vart tog tiden vägen?! Det känns som vi nyss firade in det nya året, samtidigt som att 2020 känns som det långsammaste året någonsin med det som händer i världen just nu. Ja det är konstiga tider vi lever i nu... 
 
Men om vi nu ska tänka posetivt så börja vi närma oss sommaren och oj vilken försmak vi fick idag. Hemma hos oss var det 28 grader om inte mer och klarblå himmel. Det var nästan för varmt för att vistas utomhus idag. Men jag ska verkligen inte klaga! Jag och Leah hade en jätte mysig dag ihop och det är så roligt att vi kan vara ute och leka nu och inte känna oss instängda trots coronan. 
 
 
Såhär härlig var våran dag idag. Har sagt det flera gånger idag men säger det igen, vilken dag asså! Dessa dagar är så himla underbara och det är så roligt nu när Leah börjar bli "äldre" och visar intresse till vissa saker och visar vad hon gillar och inte gillar. Som varje gång vi går till lekparken och hon får syn på den så kommer det alltid ett glädjerop från henne, haha. Vi hade iallafall en underbar dag och nu ligger Leah och Sebastian och sover medans jag scrollar genom mobilen och datorn med Gossip Girl i bakgrunden. Hoppas ni får en härlig vecka! 
 


Sofia    •     •   http://sofiarebecca.se

Ser magiskt ut Alina, lyxigt med trädgård i detta vädret!


Kom ihåg mig?