HELGENS PLANER

| LIVSSTIL
 
En throwback bild från när jag var blond och Leah var någon vecka i magen. 
 
Fredag: På fredag vankas det kalas för Sebastians moster som fyller 30! Så då har hon bjudit över släkten hem till sig och det blir lite fika utomhus. Det kommer bli så mysigt och förhoppningsvis är ju vädret kanon idag! Ikväll kommer även min mor och lillebror upp till oss och stannar tills imorgon för då åker jag och Leah med dem ner till Jönköping och stannar där i cirka 2 veckor! En liten mini-semester! 
 
Lördag: Ja nu är vi ju nere i Jönköping och har det bra! Vädretser så där ut men förhoppningsvis så ändrar den sig och vi får besök av solen. Vi åkte iallafall ner till Jönköping då min lillebror tar studenten nästa vecka på Fredag, samma dag Leah fyller 1 och studenten kan vi ju verkligen inte missa! Så då slår vi 2 flugor i en smäll med student och födelsedagsfirande! 
 
Söndag: Vi tar dagen som den kommer och bara njuter. Bli lite omhändetagna av mamma och umgås med familjen. Jag är ju inte nere i Jönköping så ofta och speciellt inte nu i dessa tider. Men det känns så bra att vara här nere och få träffa alla igen! Jag har med mig datorn ner men bloggen kanske står lite tom ett tag, eller iallafall inte lika mycket uppdatering. Men jag har några tidsinställda inlägg så ni iallafall har något att läsa! 
 
 
 Kom ihåg mig?