I MIN NECESSÄR

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
 
Hej vänner! Nu kommer ett som jag brukar älska att läsa om, nämligen smink & hudvård! Jag är inte den personen som sminkar sig till vardags men när det vankas kalas, fest eller någon högtid så slänger jag på mig smink. Men det gör jag enbart för min egna skull för att jag ska få känna mig lite extra fin och inte bara ha "småbarnslivet-påsar under ögonen". 
 
Något som jag har tjatat om här på bloggen är hudvård och speciellt återfuktning! Det är verkligen nyckeln i en hudvårdsrutin, speciellt hos mig. Jag älskar nu till sommaren men tycker det är lika viktigt året om att använda sig av en dagkräm som innehåller spf! Solen kan ju vara ganska stark i Sverige trotts allt och det är inte så roligt att bränna sig.
 
 
1. Ögonfransserum - HÄR
Denna har jag tipsat om innan och vill göra det åter en gång, speciellt nu under sommaren! Jag har märkt en stor skillnad sedan jag började använda serumet, så som starkare, längre och tjockare fransar. Perfekt för er som vill ha era naturliga fransar eller som jag som har använt mig av fransförlängning länge och fick dåliga fransar efter det.
 
2. Bronzer - HÄR
Något jag älskar under sommaren är bronzer. Även om man har blivit solkysst så är det snyggt med bronzer, speciellt de med lite shimmer i sig. Min favorit är antingen denna från Hoola eller The Balms Bahama Mama (LÄNK).
 
3. Mascara - HÄR
Min nya favorit mascara som gör mina fransar så fina när jag använder den. De klumpas inte samt jag blir sällan svart under ögonen. Jag har dock den rosa, vet ej skillnaden. Men jag antar att denna är lika bra! 
 
4. BB cream - HÄR
Denna använder jag mig av när jag vill ha en lite lättar sminkning men ändå lite täckning. Perfekt nu till sommaren när man inte vill slänga på sig en tjock foundation! Tips, tips tips!
 
5. Läppsyl - HÄR
Något jag älskar att använda mig av året om är läppsyl och jag har nyligen upptäckt denna från Burt's Bees som jag har blivit förälskad i. Den ger en sådan återfukt samt luktar/smaka gott haha. 
 
6. Rengörande olja - HÄR
Denna är livräddaren när man har fått en ny liten finne i ansiktet. Tar denna oljan före min dagkräm och så försvinner finnen redan nästa dag. DEën har räddat mig så många gånger och jag älskar den! 
 
7. Setting spray - HÄR
Något jag använder mig av varje gång jag sminkar mig är detta setting spray från Urban Decay och det håller mitt smink på plats hela kvällen. Har testat många setting spray men denna slår dem med hästlängder! Så tips!
 
8. Ansiktsmask - HÄR 
Denna ansiktsmasken pratade jag om för några inlägg sedan här på bloggen och lovade en uppdatering. Jag är lika förälskad i den och jag använder den minst 2 grr i veckan. Den rengör min hy så bra och jag blir silkeslen efteråt, love it! 
 
 
Såhär ser jag ut nu under sommaren när jag ska köra på en neutral look. Jag har på den senaste tiden börjat gilla när man inte ser för översminkad ut, kan vara för jag tycker jag mest ser för konstig ut med mycket smink då jag alltid går osminkad haha. Men som sagt, lite lätt mascara, bronzer, highlight och concealer så är man good to go nu i sommar! 
 
 Kom ihåg mig?