INSPIRERAD AV VÄRMEN

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
 
Äntligen är sommaren här! Jag känner i hela mig hur glad jag blir av sommaren och hur bra jag mår. Något som jag älskar är att man äntligen kan gå runt barbent och bara vilja byta om till badkläder då det är för värmt i vanliga kläder. För hemma hos oss är det 30+ grader och det ska bara bli värmare... Även om jag gillar det så blir det så jobbigt för Leah då hon inte kan vara i direkt sol, men jag ska inte klaga! Man kan ju hitta på massa annat ändå! Något jag också gillar med sommaren är modet. Alla färger, mönster och accessoarer som kommer fram. Här nedanför hittar ni några utav mina sommarfavoriter! 
 
 Hatt - HÄR / Bikini överdel - HÄR / Bikini underdel - HÄ.R / Topp - HÄR / Klänning - HÄR
 
Något jag älskar att bära på sommaren när man har blivit lite solkysst är blått, speciellt marin eller kobaltblått! Hade mer än gärna burit denna bikinin i marinblått i sommar tillsammans med stråhatten! Så snyggt tycker jag. Sedan blev jag även förälskad i den blåa smockklänningen! 
 
Tröja - HÄR / Rosa topp - HÄR / Rosa kjol - HÄR / Sandaler - HÄR
 
Okej här har vi en riktig Alina outfit! Jag älskar det rosa setet som går att bära ihop men även för sig själv! Sedan hade jag lätt kunna se mig bära setet tillsammans med sandalerna och med den beiga tröjan på en sommarkväll! 
 
Beige klänning - HÄR / Baddräkt - HÄR / Vit klänning - HÄR / Solglasögon - HÄR
 
Somni redan vet så är jag en sucker på materialet linne och jag älskar även denna typen av klänning, omlott! Så snygg att bära på stan eller över badkläderna på stranden. Sedan älskar jag stora solglasögon som täcker näst in till hela asniktet. 
 
Jacka - HÄR / Klänning - HÄR / Grön topp - HÄR / Grön kjol - HÄR
 
Sist ut har vi dessa fina plagg som skriker sommar enligt mig! Jag älskar matchande set och sedan så är det så snyggt med randigt. Setet fanns även i grått för de som inte vill bära så mycket färg. På tal om färg... Jag är ju en sucker för beiget och vitt, speciellt under sommaren! Hade lätt kunna bära denna fina klänning med den beiga jackan! 
 
 Kom ihåg mig?