JAG ÄR TILLBAKA

| LIVSSTIL
 
Men hej vänner! Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen efter en liten mini-semester nere i Jönköping. Jag har verkligen saknat att blogga och det märks att det var något som fattades i vardagen när jag inte hade med mig datorn ner till Jönköping. Men jag ska inte ljuga och säga att det inte var skönt för det var det. Att få vara i nuet och njut av sommarvärmen med Leah. 
 
 
Men vad har hänt medans jag har vart borta? Jo jag åkte ner till min mor i Jönköping tillsammans med Leah och vi stannade där nere i nästan 2 veckor. Vädret har ju ändå vart på topp och oj vad vi har njutit. Vi har firat min lillebror som tog studenten, Leah som har fyllt 1 (!!!) och sedan har vi mest bara tagit det lungt. Lekt ute i trädgården, massa trädgårdsskötsel och badat i poolen. Alltid lika mysigt att besöka mamma och det tror jag Leah också tycker. Men nu är vi hemma och det är alltid skönt att komma hem till ens egna hem med ens egna saker runt om än. 
 
 
Ja som ni ser har vädret vart på topp och jag har sprungit runt i vackra sommarklänningar. Denna rosa drömmen har jag bloggat om tidigare och jag fick äntligen tag i den och oj vad glad jag är över den. Måste nog vara den finaste klänningen i min garderob! Ni hittar den HÄR! 
 
 
Sedan har vi även firat Leah som fyllde 1 år under tiden vi var nere i Jönköping och jag kan fortfarande inte förstå att vi har en liten 1 åring som springer runt här hemma nu. Min mobil har även blivit proppfylld med bilder på Leah och nu är mobilen så fylld att jag inte kan ta mer bilder ...
 
 
Leah hade nog det också bra nere i Jönköping då hon fick leka med småkusinerna och katterna. Hon har vart så duktig och utvecklats så mycket på bara 2 veckor. Det är verkligen så roligt att få följa hennes resa här i livet och se hur hon utvecklas till sine gna lilla person. Mammas prinsessa! 
 


Anita    •     •   http://siliiins.blogg.se/

Såå fina bilder :D


Kom ihåg mig?