LEAH ETT ÅR

| LIVSSTIL
 
Nu gråter jag på riktigt. Min lilla tjej fyller 1 år idag och jag är helt upprymd med känslor. Bara glad såklart men jag känner ändå lite sorg då spädbarnstiden är över. Detta året har gått alldeless för fort och det känns som hon kom igår. Jag vill skriva av mig med alla tankar och minnen jag har fått uppleva detta första året men jag kan verkligen inte få ner det i text. Men jag är så lyckligt lottad att hon har vart frisk hela året och jag hoppas hon kommer vara frisk livet ut. Jag vill bara allt väl för min dotter. Så istället för att skriva en hel roman vilket jag förmodligen kommer göra på ett instagram inlägg så tänker jag visa er några bilder från det första året. Så synd bara att 6 månaders bilder ligger i min gamla mobil som ligger i någon kartong i huset ... 
 
Den 12 juni kl.12:45 så kom hon till världen, vår Leah Maj Sjöblom.
 
Efter 8 dagar på neo så fick vi komma hem och då var vi alla 3 så glada och lättade! 
 
En 14 dagar gammal liten Leah! 
 
Några utav mina favoritbilder på Leah.
 
Första gången Leah var ute på sjön! Haha så liten hon var här! 
 
Vår lilla älskling! 
 
Första och sista gången Leah fick träffa sin gammelmormor. Denna bilden är den dyrbaraste bilden jag har hemma och är så glad att jag har framkallat denna. 
 
Men alltså jag klarar inte av hur söt min bebis är. 
 
Är så glad att jag lyckas få med henne på bild ibland tillsammans med mig. Lite små krångligt ibland men så värt sedan som man kan kolla tillbaka på! 
 
 
Detta året har vart det bästa året i hela mitt liv och jag längtar efter alla minnen vi kommer skapa ihop och att just jag och din far får följa med din resa här i livet. Vi kommer alltid fnnas här för dig vår lilla prinsessa. Mamma och pappa älskar dig mer än du någonsin kommer förstå! 
 
 
 Kom ihåg mig?