MINA FILMTIPS

| TIPS
 
Hej vänner! Här kommer jag med ett inlägg om film då jag är en sucker för filmmys och älskar att slå på en film när jag har egentid. Jag är väldigt förtjust i genren fantasy, drama, romcom och skräck! Så jag hoppas ni hittar någon film här nedanför som ni blir sugna på att se! Ett tips är också hemsidan: nyafilmer.lol där jag streamar nysläppta filmer och serier!! 
 
 
Först ut har vi 6 klassiska tjejfilmer som jag totalt älskar! Detta är typen av filmer jag kan se om och om igen utan att tröttna. Finns inget bättre än filmer som får än att må bra! Denna typen av film rekommenderar jag att se när som helst, speciellt när det är den veckan i månaden samtidigt som man frossar i sig choklad eller något annat gott! 
 
 
Här har vi nog mina 3 favoritfilmer off all time! Dessa filmer har jag sett hundra gånger om och kan se dem 100 gånger till! Dessa tipsar jag om till exakt alla! Jag kan inte förklara filmerna utan att spoila något så jag råder er bara att se filmerna! 
 
 
Sist ut har vi 3 filmserier som jag totalt tokälskar och har gjort sedan jag var liten. Jag är en sucker för dessa typer av filmer och har sett exakt alla filmer i varje serie. Andra filmserier som jag är förtjust i är Harry Potter, Pirates of Caribbean, Divergent, The Maze Runner & Sagan om Ringen! 
 
 Kom ihåg mig?