SNAPSHOTS FRÅN DE SENASTE VECKORNA

| LIVSSTIL
 
 
 
Kan inte sluta ta bilder på mig och Leah, älskar att kolla tillbaka sedan och inse hur liten hon är/var. Kan du sluta växa?!?! 
 
 
Godaste tårtan som mamma bakade till Leahs första 1års kalas och oj så god den var. Leah fick också smaka och hon fick sedan en sockerchock. Mindre roligt var det för mig som skulle natta henne på kvällen haha. Sedan hur söt var hon inte i sin kalas-outfit?! Hittade allt på rean hos H&M! 
 
 
Lite kläder jag beställde för någon månad sedan från Chiquelle, behöll allt utan det blommiga setet. Jeansen är dock från Bubbleroom och dem hittar ni HÄR! Har så mycket fint som jag har köpt nu under de första månaden/erna av sommaren och vill visa er exakt allt! 
 
 
Såhär såg jag ut på midsommar som firades hemma hos svärföräldrarna nere i Tomta, Grisslehamn. Vädret var ju på topp så det var perfekt med denna klänningen från Indiska (LÄNK)! 
 
 
Mamma var även med på midsommar uppe hos svärföräldrarna och det var så härligt att ha henne här också. Får lite dåligt samvete när det är högtider och jag inte spenderar dem med mamma, för det har jag ju gjort alla andra år. Sedan har vi en liten sommartjej på midsommardagen klädd i en skön klänning från H&M. Sedan om ni kollar noga på bilden ser ni hennes nya favorit Maja Gräddnos som hon fick av sin morbror i 1 års present, den är med överallt! 
 
 Kom ihåg mig?