EN JOBBIG VECKA

| LIVSSTIL
 
Hej vänner. Bloggen har stått stilla då jag har haft en väldigt händelserik och jobbig vecka. Det började i tisdags då jag fick ett samtal från min syster, då hon sa att mormor är väldigt dålig och ligger på sjukhus. Jag bröt ihop och var tvungen att åka ner till Jönköping för att vara där nu i slutet. Jag åkte ner i onsdags förmiddag och kom hem igår eftermiddag. 
 
 
Så jag har suttit hos mormor varje dag och hållt henne sällskap tillsammans med min mamma och min syster. Även om man vet att livet någon gång tar slut så är det alltid jobbigt och även hur egoistisk det än låter så vill man ju ha dem hos än längre, speciellt ens nära och kära.
 
I lördags så satt jag vid min mormors sida i 11h om inte mer, höll henne i handen, gav henne mat, pratade minnen och sa hur mycket jag älskar henne. Det var så jobbigt att åka hem sedan på kvällen när hon sov och veta att det var sista gången man kommer få träffa henne. För igår kväll blev hon mycket sämre och jag är så ledsen att jag inte kan vara vid hennes sida nu i slutet. Men jag är så tacksam över att hon har mina systrar, mamma och min morbror som är hos henne nu och sitter vid hennes sida tills hon somnar in. ♥
 Kom ihåg mig?