NYTT FRÅN THE BODY SHOP

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
 
Hej vänner! Något ni redan vet om är ju att jag älskar hudvård, speciellt ansiktsvård. Tycker det är mycket roligare att shoppa ansiktsvård än smink då jag tycker det är A&O med ett rent ansikte. Jag har alltid haft problem med min hy och nu efter graviditeten och förlossningen har min hy blivit känsligare. Så när jag har min vecka i månaden blir den riktigt skitig och jag får väldigt mycket nya finnar och orenheter. Så jag gillar att använda mig av The Body Shops produkter då dem funkar för mig och dem känns lite mer "legit" än någon random tub på Ica eller från H&M. Men sedan funkar ju olika produkter till olika människor. Men här är mina favoriter och nyheter från The Body Shop som jag skulle rekommendera till alla med orenheter i ansiktet. 
 
 
Drop of Youth, Liqued Peel - här
Denna peel-masken har jag nyligen börjat använda men jag är väldigt nöjd med den. Man tvättar den innan natt/dagkrämen på torrt ansikte. Det den gör är att den tar bort döda hudceller. Alltså det kommer döda hudceller när man skrubbar den på ansikte så man ser resultat väldigt snabbt. Denna finns även i andra serier.
 
Tea Tree Oil - här
Denna köpte jag i veckan och redan märkt resultat. Man tar den med en topps innan natt/dagkräm på finnar. Det är en olja som åker långt in i huden för att "torka" ut finnen och finnen försvinner snabbare. perfekt när man har sin vecka i månaden.
 
Drops of Youth, Eye Concentrate - här 
Denna använder jag mig av innan jag går och lägger mig. Den friskar upp påsarna under ögonen och man känner sig väldigt fräsch. Jag bevarar min i kylskåpet så den blir kall och skön under ögonen.
 
 
Drops of Youth, nightcream - här
Denna har jag pratat om tidigare och denna nattkrämen är verkligen min räddare i nöden. Den ger väligt mycket lyster och fukt så man känner sig så fräsch efter man har tvättat ansiktet och lagt på denna.
 
Drops of Youth, daycream - här
Precis som nattkrämen ger denna dagkräm lyster och fukt men den är inte lika tjock så man kan lättare ha den under smink eller som den är. 
 
Det jag tycker om med The Body Shop är att de har ett stort utbud när det kommer till ansiktsvård men också kroppsvård, smink och herrvård. Den hudvårdsserie som passar min hy bästa är Drops of Youth då den ger väldigt mycket lyster, rensar orenheter från djupet och återfuktar än något otroligt. Alla produkter är cruelty free, alltså inte testade på djur och de flest om inte alla är med naturliga ämnen så som frukter, salter från jorden och organiska oljor från hela världen. Detta är inte mina enda produkter från The Body Shop utan båda mina badrumsskåp är proppfyllda med produkter där ifrån, ja jag älskar deras produkter ... Så jag rekommenderar verkligen deras produkter! Just nu har dem 3 för 2 på all ansiktsvård så passa på!! (ni kommer till the body shop här) 
 Kom ihåg mig?