SAKER MAN KAN GÖRA HEMMA

| TIPS
 
Hej vänner! Det är ju konstiga tider vi lever i just nu och lite läskiga tycker jag. Min bror bor i Frankrike och min syster i Danmark lever i lockdown, det är mer strängt där än i Sverige. Jag hade gärna haft som dem och tagit detta viruset på lite större allvar. Men man får göra det bästa av situationen...
 
Jag och Leah är hemma i karantän för att inte bli smittade och Sebastian jobbar ju ute på en golfbana och dem är kanske 5 personer på jobbet så han har det lindrigt. Vi stannar mest hemma om vi inte måste åka och handla för kylskåpet står tomt osv. Jag som har Leah får ju dagarna att gå fort då min dag kretsar runt henne men ni som inte har småbarn och bor själv kanske börjar bli lite trötta på kakrantän nu, så här kommer ett färskt inlägg med tips på vad man kan hitta på hemma i sånahär tider! 
 
 
♥ Organisera
Något jag älskar att göra är att organisera mina saker här hemma, ut med det gamla och in med det nya. Man kan organisera sin kalender, kläder, badrumsskåp, ja exakt allt!
 
♥ Gå igenom dina utgifter
Man kan gå igenom alla ens utgifter man har i månaden och säga upp saker som inte är så nödvändiga eller kanske gå ner i pris till en billigare version. Detta brukar jag göra var 3-4 månad.
 
♥ Hör av dig till dina gamla vänner
Man kanske inte har tid för att ses på en fika men man kan alltid slänga iväg ett sms till ens vänner man inte har träffat på ett tag och kolla hur de mår under dessa tider. 
 
♥ Lyssna på en podcast
Något jag älskar att göra medan jag städar, reser eller lagar mat är att lyssna på en bra podcast eller ljudbok. Kan rekommendera er om podcasten - Pretty Basic! En härlig podcast man blir väldigt glad över att lyssna på.
 
♥ Släng allt gammalt
Något jag kan vara bra på är att behålla produkter som har gått ut. Så något man kan göra är att kolla igenom sitt smink, kylskåp, badrumsskåp och slänga alla produkter som är gamla eller som man inte använder sig av.
 
♥ Onlinekurser
Något man kan göra är att börja studera eller ta onlinekurser när man ändå ligger hemma. Passa på att lär dig något nytt som du antingen är intresserad av eller kanske kan ha nytta av i framtiden. 
 
♥ Meditera
Ta på dig mysiga kläder, sätt på lugn musik och tänd lite ljus. sätt dig i något lungt rum och meditera. Det kanske låter konstigt men bara blund aoch tänk på något som gör dig glad, eller varför inte gamla minnen? 
 
♥ Hjälp dem äldre
Detta tycker jag man ska/kan göra om man är frisk och känner någon äldre som har svårt att ta sig ut i dessa tiden. Hjälp dem med att handla eller gå ut med hunden. Hjälp dem som inte har möjligheter att göra saker själva. Tror det finns facebookgrupper där folk skriver ut vilka som behöver hjälp. Finns där för de andra nu i dessa konstiga tider! 
 
 Detta är bara lite saker man kan göra nu under dessa tider. Sedan kan man alltid bara ta det lungt, kolla på en serie man alltid velat se men inte hunnit med, man kan ha hemma-spa, läsa en nya bok eller börja baka. Man har ju nästan all tid i världen just nu... Ta hand om er nu i dessa tider vänner! 
 Kom ihåg mig?