SPARAT PÅ MINA SOCIALA MEDIER

| TIPS
 
@majanilssonlindelof
 
Något jag använder mig av dagligen är Instagram och en favorit som jag följer är Maja Nilsson Lindelöf. Alltså hon må nog vara den mest goaste kvinnan jag vet om. Hon verkar så down to earth, störtskön, rolig och bara allmänt ball. Sedan ser hon ju ut som en gudinna! 
 
@matildadjerf
 
Alltså finns nog ingen som är så himla vacker som Matilda Djerf. Om man ändå såg ut som henne ... Hon verkar så himla söt, gullig, rolig och givmild. Det är iallafall så jag tolkar henne från hennes sociala medier. 
 
Hela Albumet - Fine Line
 
Tack gud för Harry Styles. Det är allt jag har att säga. Hans röst, hans texter, hans sånger. Dem är för vackra för våra öran att höra. Här hemma spelar jag hans senaste album Fine Line på repeat, verkligen hela dagarna. Mina favorit låtar är Fine Line, Falling, Watermelon Sugar, Adore You & Treat People With Kindness. Men alla låtar är fantastiska och egentlgien rä det svårt att välja någon favorit. 
 
 
Någon jag har följt ett bra tag på youtube är David Dobrik. Har nog sett alla hans videos och tröttnar verkligen aldrig på deras jäv*lskaper. Kan verkligen ligga i timmar och kolla på hans videos. Någon mer som har sett eller kollar på Dobriks videos? 
 
Något annat som jag har blivit helt besatt av den senaste tiden är TikTok. Alltså inte att lägga upp TikToks utan att kolla igenom alla andras videos. Kan verkligen ligga i timmar och kolla. Vissa videos är ju sjuka och konstiga men vissa är faktiskt bra. Har t.ex. hittat ett gott recept på en krämig pesto, mozarella pasta och sedan massa tips på inredning, mode osv! 
 Kom ihåg mig?