DE SENASTE DAGARNA

| LIVSSTIL
 
 
Hej vänner! Känner att jag bara måste få prata av mig lite för jag får snart en översvämning av alla tankar jag bär på. De senaste dagarna har jag nämligen mått piss, alltså jag har varit så lost. Jag tror det är de nya medecinerna som har gett lite biverkningar. Jag har vart extremt glömsk, yrslig, ingen apptit och haft extrema humörsvägningar. Liksom jag låste ute Sebben pga. han åt min mat... Jag har helt enkelt vart nere på botten den senaste veckan och haft allt för jobbiga tankar. Så jag känner att jag bara behöver få skriva av mig lite... 
 
Jag känner mig som världens sämsta mamma, partner och människa. Jag har inte haft ork till någonting. Jag har legat kvar i sängen tills 12 alla dagar den senaste veckan och haft Leah bredvid mig i sängen medans hon har fått kolla på Babblarna för jag orkar verkligen inte. Jag säger inte att jag ångrar att jag har blivit en mamma utan jag är bara så förbannat utmattad och tom i skallen. 
 
Jag har inte orkat tagit hand om mig själv den senaste tiden. Jag älskar hudvård och älskar att ha en rutin varje morgon och kväll men de senste veckorna har jag inte orkat eller haft någon motivation. Jag har kännt mig så ful att jag inte har velat se mig själv i spegeln så jag har försökt undvika det så mycket som möjligt. Men jag gjorde mina rutiner igår och visst kändes det bra men jag orkar verkligen inte göra det en gång till för det var för jobbigt. 
 
Sedan har jag även vart så extremt glömskt. Jag har glömt saker på ställen, jag har glömt bort mig i meningar och jag gör inte saker jag säger jag ska göra för jag kommer verkligen inte ihåg dem. Dem går in genom örat och ut genom det andra, bokstavligen! Detta har vart väldigt påfrestande på mig för jag tycker det är så irriterande. 
 
Jag har heller ingen aptit nu för tiden och känner att min ätstörning är påväg tillbaka, igen... Jag äter kanske en tallrik gröt till morgonen och sedan äter jag inte förens på kvällen med S. Men under dagen så proppar jag ändå i mig massa sötsaker. Jag kan inte sluta. Jag kan ibland skippa att äta en hel dag och bara dricka saft för det kan jag klara mig på. Jag vet att det inte är bra men jag orkar inte stå och laga mat och har heller ingen lust. Självklart ser jag till att Leah får mat men själv sitter jag bara bredvid och skrollar på mobilen...  
 
Jag vet verkligen inte vad detta kommer ifrån även om jag har haft dessa dippar förut. Min psykolog säger att det är tecken på depression vilket jag kan förstå. Jag är deprimerad och jag hatar det. Jag kan lätt vara social om jag måste men innerst inne vill jag bara vara själv och inte göra någonting. Jag ser ingen glädje längre vilket gör mig ledsen, på något sett... Jag vill ju bara må som jag gjorde förut. 
 
 Kom ihåg mig?