EN TILLBAKABLICK

| BABYFEVER, LIVSSTIL
 
När jag skrev inlägget om att Leah nu är 11 månader och snart blir 1 år så blev jag extremt sentimental och började kolla lite i arkivet på bilder från när jag var gravid. Det känns både som en evighet sedan men ändå som om det var igår. Tänk att det var vår lilla Leah i min mage hela tiden. Även om jag hade en väldigt jobbig och påfrestande graviditet så hade jag ändå velat göra om den. För nu i efterhand så var det en extremt fin stund i mitt liv som jag önskar att jag hade tagit vara på mera. Så låt oss ta en tripp back to memorylane... 
 
 
 
Bilderna jag la ut på bloggen och instagram när vi berätta på sociala medier att vi väntade lilla mini. ♥ Jag var i vecka 20 har jag för mig för vi hade precis fått reda på att det låg en liten tjej i magen och Sebastian var så ivrig med att få berätta på sociala medier att vi väntade en liten knodd. Kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att ta dessa bilder. Jag hade ont, lätt illamående, på dåligt humör ja jag var ett vrak under denna tiden. Men jag är så glad att vi tog dem! 
 
 
 
Nej men alltså jag klarar inte av att se dessa bilder typ haaha... Jag ser så liten ut?! Sedan ser jag även nu att jag var ju ändå lite smårund i ansiktet ändå! Kommer ihåg att dessa bilder togs när det var 99 dagar kvar till bf! Kommer även ihåg att jag var så nöjd med dessa bilder haha ... De sjukaste var att jag skulle på en arbetsintervju efter detta och jag trodde att man inte skulle se att jag var gravid. Jag försökte alltså dölja det så mycket som möjligt. 
 
 
Några mobilbilder på kulan! Ångrar än idag att jag inte köpte den kjolen alltså! Minns att när jag tog dessa bilder tyckte jag inte min mage var så stor och att den kanppt syntes men oj vad fel jag hade! Jag och min lila kanonkula! Jag är så glad att jag ar höggravid mot våren/sommaren så jag inte behövde ha så mycket kläder på mig haha. 
 
 
Om jag minns rätt så var denna kvällen sista gången jag och Sebastian hade lite egentid och gick ut på restaurang och åt. Kommer ihåg hur jag tyckte det var jobbigt att klä mig i klänningar då jag inte hade fått någon sol och var så blek. Man kan ju inte undgå kulan heller ser jag nu ...
 
 
Tror detta var en utav de senare bilderna jag tog med kulan. Jag hade ingen ork eller motivation till att vara med på bild sedan. Kände mig bara så stor och äcklig, vilket jag inte var! Det var verkligen så lätt att se sig som ful under graviditeten men nu skulle jag hellre ha en gravidmage än den jag har idag haha. Saknar ändå min lilla kula ändå! 
 
 
Sedan var hon här vår lilla Leah! ♥
 
 
 


Sofia    •     •   http://sofiarebecca.se

Så vackra bilder Alina! Wow!


Kom ihåg mig?