FEM SAKER JAG VILL GÖRA I SOMMAR

| LIVSSTIL
 
 
1. Åka ner till Jönköping
Något jag vill göra i sommar är att åka ner med min lilla familj till Jönköping och spendera 1 vecka eller 2 där nere med min familj. Sommaren i Jönköping är något jag saknar och har saknat sedan jag flyttade upp till Stockholm för 2 år sedan. Besöka Gränna, Visingsö, bada i sjön jag alltid badade vid som liten och låta Leah få se lite mer av Jönköping.
 
2. Hyra en stuga
Något jag också skulle vilja göra är att hyra en stuga. Helst nära havet! Detta är något jag har gjort tidigare och tyckt vart så mysigt. Tror det också hade vart så mysigt nu när vi är en liten familj. Kan verkligen föreställa mig frukost ute på trädgården framför en liten sjö. Lyssna på fågelkvittret och bli solkysst.  
 
 
3. Åka ut på sjön
Något vi har gjort nu i 2 år är att åka ut på sjön med S familj och det är något jag alltid tycker om att göra. Ligga på klipporna och sola, fika, bada och bara va. Lyssna på vågorna och bränna sig lite lätt av solen. Förra året var Leah med men då var hon nästan nykläckt och det är inget hon minns men i år kanske hon kan inse lite mer vad som försigår runt om henne. 
 
4. Ha en trevlig kväll hemma hos oss
Något jag ser fram emot är att bjuda in några vänner till oss, grilla, dricka gott, köra klassiska lekar, lyssna på musik och bara ha det trevligt. En sådan varm sommarkväll med fina vänner och bara ha det trevligt. Jag vet att man helst inte ska vara så många på samma plats just nu men förhoppningsvis blir läget bättre och man kan vara några stycken och ha en trevlig kväll. Men hälsan och säkerheten går före allt! 
 
5. Ge mig själv lite egentid
Något jag önskas kunna göra i sommar är att få lite egentid. Jag önskas kunna läsa ut en bok från en bokserie jag har påbörjat, ha hemmaspa eller bara kunna ligga i solen och va för mig själv utan att en liten donna klättrar på än. Även om jag älskar att vara med Leah så är det krävande med barn och ibland behöver man egentid, och det är inget fel med det! 
 
 


Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

fina mål! Jag gillade tanken på att hyra en stuga, det vill jag också göra i sommar!


Kom ihåg mig?