FYRA FAVORITER

| LIVSSTIL, TIPS
 
 
Först ut har vi denna boken "Mjölk och Honung" som är skriven av Rupi Kaur. Det är en bok fylld av massa fina citat som både är starka, bra, sårande och som får än att tänka till väldigt mycket. Jag är så glad över att jag köpte denna boken då jag älskar att bli inspirerad och även få känna igen mig av det hon skriver. Det får mig att känna att jag inte är ensam om att känna vissa saker. 
 
 
Han har gjort det igen! Denna låten är så himla bra och på något sätt har han lyckats göra låten ännu bättre med musikvideon. Kan ha den på repeat och bara må så bra. Hela hans nya album är för bra. Ja vad mer ska man säga än att mitt ID hjärta fortfarande slår hårdast för honom.  
 
 
 
Något jag har blivit beroende av är mobilspel.. Ligger alltid på kvällarna och spelar innan jag ska sova. Hittade även 2 nya spel för någon vecka sedan som jag är helt besatt av. Det första är Sudoko då jag älskar ord/sifferpussel och den andra är Redecor. På Redecor så får man designa olika rum och sedan får folk rösta på vilket rum som är finast osv osv. Tips för er som vill fördiva tiden lite! 
 
 
Sist ut har vi 3 stycken skönhetsfavoriter som jag är helt besatt av. Jag beställde dessa för några veckor sedan och kan inte sluta använda dem. Har även köpt 2 förpackningar till av frans/brynfärgen då jag nästan har använt slut den första. Måste även ge en stor applåd till Ida Warg som gör så bra och fina produkter. Älskar denna heatsprayen, använder mig av den varje gång jag ska fixa till håret.
 Kom ihåg mig?