JORDNÄRA FÄRGER I VÅR

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
Hej vänner! I vår ska jag iallafall försöka bära mer jordnära färger då jag personligen tycker det är väldigt snyggt och man ser även lite mer solkysst ut. Jag älskar att bära färgerna beiget, blått, vitt och grönt och tänkte därför visa er några utav mina favoritplagg online just nu. Hade mer än gärna ägt vartenda plagg & accessoar här nedanför! Mitt tips till en stilsäker garderob är basplagg! Men ibland är det roligt att ha lite mer lekfulla kläder! Hitta en bra balans helt enkelt! 
 
 
Topp - HÄR / Solglasögon - HÄR / Kjol - HÄR / Skor - HÄR / Knyttopp - HÄR / Trenchcoat - HÄR 
 
Okej först ut har vi min favoritfärg, beiget! Jag äger redan kjolan här ovanför och längtar så tills det blir värmare och jag kan få bära den med någon simpel bastopp och ett par snygga sandaler eller sneakers till! Sedan tycker jag att 2020 är trenchcoatens år! Den är verkligen överallt på sociala medier och i butiker! Min trenchcoat som jag har hemma hittar ni HÄR och jag älskar verkligen den, bär den näst intill varje dag!
 
 
Topp - HÄR / Bh - HÄR / Skjorta - HÄR / Jeans - HÄR /  Klänning - HÄR / Kjol - HÄR 
 
Oj oj oj, vad jag har blivit besatt av blåaj eans! Förr bar jag alltid svarta tighta jeans men nu tycker jag knappt inte om dem. Istället har jag fyllt min garderob med massa blåa jeans i olika modeller. Mina favoritpar hittar ni, HÄR! Tycker verkligen det är så fräscht och passar perfekt nu i vår. Sedan funkar ju alltid en söt blus eller skjorta, som de här ovanför! Jag köper enbart linneskjortor nu och jag älskar dem! 
 
 
Klänning - HÄR / Jeans - HÄR / Cardigan - HÄR / Sandaler - HÄR / Skjorta - HÄR / Blus - HÄR
 
Ni måste ju hålla med mig när jag säger att vitt är så himla snyggt och fräscht! Jag älskar att klä mig i blåa jeans och en vit skjorta men det är ju inte det mest praktiska när man har småbarn, men snyggt är det! Tycker denna modellen av jeans (samma i blå ovanför) är så snygga. De är raka i benen och lite vidare nertill, med en "sliten" detalj. Sedan får vi inte glömma att prata om den vita klänningen, alltså jag tror påriktigt att det är den finaste klänningen jag har skådat! Perfekt nu i sommar och midsommar! 
 
 
Sweathshirt - HÄR / Klänning - HÄR / Yogatopp - HÄR / Bikini överdel - HÄR / Bikini underdel - HÄR / Skjorta - HÄR / Yogatights - HÄR
 
Sist men inte minst har vi färgen grön! Denna färgen älskar jag att bära för jag ser alltid mer solkysst ut. Jag äger den gröna linneskjortan men mitt hjärta brast i veckan då jag råkade tvätta den med klor och det blev gula fläcker över hela skjortan. Så tips, TVÄTTA INTE LINNE I KLOR! Så det blir nog ett till köp av denna skjorta ... Sedan, hur snygg är inte träningssetet i mintgrön? Så snyggt att matcha med den gröna sweatshirten! 
 Kom ihåg mig?