LEAH 11 MÅNADER

| LIVSSTIL
 
Men nej nu får tiden sakta ner lite tycker jag! Leah är redan 11 månader och nästa månad är hon 1 år?!? Är jag mamma till en snart 1 åring?!? Jag blir lite sentimental, ledsen och stressad över hur snabbt tiden går. Jag får på riktigt lite ångest för jag käner att jag inte riktigt hinner njuta av tiden och ta vara på alla ögonblick vi upplever och skapar tillsammans. Samtidigt som jag älskar att se henne växa och lära sig nya saker. Som nu, nu går hon helt själv. Liksom hur hände det?? 
 
 
Även om jag inte vill att hon ska växa mera så gör hon ju faktiskt det och när hon hade 10 månaderskollen på BVC så vägde hon ca:9640gram och var 74cm lång. Sedan har hon även börjat rata burkmat eller att vi ska mata henne. Hon vill numera bara äta själv och få plockmat. Bara där ser man ju att hon inte längre är ett spädbarn.
 
Hon älskar att gunga och även åka rutchkana. Hon blir helt i exstas när hon ser andra barn eller djur och hon älskar att kolla på Babblarna & leka i köksskåpen. Hon samsover än i våran säng de flesta nätterna och det är nog det bästa jag vet. Att få hålla om henne när jag ska sova och att få vakna upp bredvid henne. ♥ Snälla stanna bara tiden, för det kan verkligen inte bli bättre!
 
 
Så ja snart har vi en 1 åring här hemma som springer och röjer runt. Vilken sommar ändå vi har framför oss. Just nu så håller jag på och planerar hennes 1 års kalas i fulla rullar! 
 Kom ihåg mig?