MACHA MED MINI

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
pappa / mini / mamma 
 
Först ut har vi denna ursnygga t-shirten som finns till alla i hela familjen! Jag är helt besatt av denna beiga färgen och tycker den hade vart så snygg i sommar. Hur sött hade det inte vart att matcha hela familjen?? Eller det kanske bara är jag som tycker det är fint, hehe ... 
 
 mamma / mini / vita jeans
 
Något jag älskar att bära på sommaren är vitt och hur snyggt är inte vitt på vitt? Dessa söta jackorna är så fina och hade mer än gärna ägt en. Denna funkar ju verkligen året om som både jacka på sommaren eller som en skjorta på hösten/vintern! Sedan mina favoritjeans som finns i flera olika färger! 
 
mamma / minimini 
 
Något jag älskar att bära när jag är hemma är biker shorts och nu finns det även till mini! Hur söta?! Tänk er att matcha de svarta biker shortsen med den beiga t-shirten, det tror jag är väldigt snyggt! Speciellt med ett par vita sneakers. Sedan fanns det även ett par shorts i leo som jag tyckte var väldigt söta! 
 
 mini / mamma
 
 De sista t-shirtarna jag tänker dela med mig av är dessa söta som säger "LOVE". Dessa tycker jag är så söta och gulligt när man nästan "måste" matcha när man bär dessa. Hade mer än gärna ägt denna söta t-shirten och matchat tillsammans med Leah i sommar! 
 
vit klänning / aprikos klänning / hängsleklänning / leopard klänning
 
Sist ut har vi dessa ursöta klänningar till mini! Tycker vekrligen alla är så fina men min favorit är antingen den vita eller den aprikosfärgade! Dessa tror jag hade vart så fina i sommar med ett par sandaler och en söt liten solhatt! Sedan finns det även massa andra fina plagg till hela familjen så som badkläder, matchande set, kjolar ja verkligen allt! Ni kommer till alla plagg HÄR
 Kom ihåg mig?