MIN LÅNGHELG I BILDER

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er & jag hoppas ni är friska och krya. Hemma hos oss skiner solen och vi mår toppen alla 3. Tänkte del med mig av lite bilder från vår långhelg som var så mysig. Vädret var på topp, vi fick främmat och hade det bara hur mysigt som helst. 
 
 
I Torsdags så var det hejdundrande väder med sol och runt 17 plusgrader. Sebastian syster kom på besök och vi fyra tog först en snabb visit till lekplatsen och efter det så fick det bli en lite längre promenad. Vi utforskade lite i Björklinge där vi bor och såg så fina hus och vägar. Efter promenaden fick det bli en sväng in på Hemköp för att handla mat till middagen och en glass i värmen! Vilken dag alltså! 
 
 
Efter promenaden när Leah vaknade så var vädret fortfarande kanon så hon fick byta om till sommarkläder och vi testade att ha två tofsar i för första gången. Hon är ju bara för söt vår lilla prinsessa. Sedan som ni ser på högra bilden har hon lärt sig att klappa på magen, gos! 
 
 
Fredagen bjöd också på sol så jag och Leah var ute nästan hela dagen! Vi satte upp hennes uv-tält och tog med massa leksaker ut men som ni ser var mammas sandaler roligare. Hon fick springa barfota i gräset för första gången och smakade på några blommor hit och dit. Till lunch blev det rester från kycklingsalladen och oj vad gott det är dagen efter! Älskar att slänga på lite havssalt och rhode island dressing, mums! 
 
 
 
I lördags så fick jag en spontan idé, eller ja spontan var den väll inte men jag bestämde mig för att fixa håret med lite färg! Här ovanför ser ni före bilderna jag tog och det var rätt så gult i längderna och utväxten hade nästan växt ikapp färgen. Så det fick bli en liten sallong här hemma när Sebastians syster kom över och fixade bådas hår! Ni får se resultatet i ett annat inlägg! 
 
På eftermiddagen kom Sebastians moster och hennes två döttrar över på besök och fick se huset för första gången. Leah blev helt till sig när hon fick leka med Sebbens småkusiner och tror alla tre hade det roligt. Sedan blev det tacos, kladdkaka och kojbygge. En härlig lördag! 
 
 
I söndags så rullade dagen på som vanligt! Sebben brukar alltid vara ledig på söndagar så då är det vår lilla familjedag, men den slutade i soffan med serie och snacks. Vi har börjat kolla på Homeland nu och oj vad bra den är! Vet att vi är lite sena men vi är helt fast, eller ja Sebben är!
 
Mot kvällen så drog jag ut på en promenad själv för första gången runt kvarteret. Det var så himla härligt väder och sedan fick det bli lite kvällsbus med Leah som inte kunde sova. Vi "spelade" lite fotboll men hon föredrog att äta på gräset istället. Ja här har ni en liten snabbverision av min långhelg. Hoppas ni också hade en skön helg så hörs vi! 
 Kom ihåg mig?