MINA FAVORITER - MIDIKJOLAR

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
Något som jag älskar att bära på våren och sommaren är kjolar och då helst i längden midi! Tycker det  är så fint med midikjolar tillsammans med ett par sneakers eller sandaler och någon enkel topp. Tycker längden midi överlag är väldigt vackert på sommaren, speciellt klänningar! Här nedanför hittar ni några utav mina favoritkjolar online som hade passat perfekt nu i vår & sommar! 
 
 
 
Prickig - HÄR / Lila satin - HÄR / Blå med slits - HÄR / Gul smock - HÄR / Vit ribbad - HÄR / Gul blommig - HÄR 
 
Först ut har vi massa fina midikjolar för under 500lappen! Kjolar kan ju vara extremt dyra ibland och jag är inte alltid villig att betala så mycket pengar för en kjol.. Men som tur var så finns det ju massa fina kjolar under 500lappen som passar perfekt till värmare väder. Sedan kan man ju alltid hålla utkik efter rea eller handla under hösten/vintern! 
 
Liksom kolla hur fina kjolar det finns för en billig slant! Jag är helt förälskad i den blåa kjolen med slits. Hade vart så perfekt med en ljusblå t-shirt och ett par sandaletter i sommar. Sedan tycker jag gult är väldigt fint i sommar, speciellt när man är lite solkysst! 
 
 
Prickig - HÄR / Gul - HÄR / Grön med slits - HÄR / Grön med knytband - HÄR / Vit - HÄR / Blå satin - HÄR
 
1 - HÄR / 2 - HÄR / 3 - H.ÄR 
 
Sedan finns det ju alltid kläder som kostar en liten slant extra och jag hittar så många fina för 500kr och över. Jag älskar att bära färg på kjolar under sommaren och matcha med någon bastopp. Hur snygga är inte de gröna kjolarna t.ex.?? Älskar den gröna med slits, hade vart så perfekt med en vit topp och ett par sneakers! Sedan finns det även väldigt fina kjolar i beiga toner och det tycker jag är väldigt snyggt i sommar! Hur snygga är inte dessa tre beiga kjolar liksom?! Hade mer än gärna burit dem i sommar tillsammans med ett par sandaler och någon söt topp! 
 Kom ihåg mig?