NYTT FRÅN H&M

| INREDNING, SKÖNHET/MODE
 
 
Först ut har vi en favorit jag har haft mina ögon på ett bra tag. Jag kände mig nästan tvungen att köpa den.. Det är en serveringsbricka från H&M Home och jag älskar ju rotting som ni vet. Drömmen hade dock vart att det var vitt eller beiget trä istället för svart men jag tycker den är lika snygg ändå! Fick även tummen upp av Sebastian, så då är det bra haha! 
 
 
Det fick även komma med en bikini i varukorgen då jag bara har baddräkter här hemma. Denna är dock hög i midjan på trosan så den är nästan som en baddräkt haha. Men jag känner just nu att jag sldrig kommer kunna bära låga bikinisar igen, jag är verkligen inte så bekvem i min kropp ännu. 
 
 
Sedan har vi dessa snygga sandaler som jag bara längtar efter att få använda. Dessa fanns även i svart men det fick bli ett par bruna då jag tyckte de passade min stil bäst. Dessa var faktisk bekvämmare än vad de ser ut att vara, så tips! 
 
 
Jag köpte också en linneblus som jag har i vitt sedan tidigare som jag verkligen älskar. De som känner mig vet nog att jag använder min vita rätt så ofta så de borde inte bli så förvånade att jag nu äger den i svart haha. Jag köpte även ett par matchande svarta linne byxor, underkläder, kläder & skor till Sebben samt Leahs födelsedagspresent. Så det var ett stort paket jag fick hämta ut haha! 
 
 
 Kom ihåg mig?