SENAST SPARAT PÅ INSTAGRAM

| INSPIRATION
 
 
@brittanyxavier
 
Jag tror jag har visat er denna tjejen förut, om inte.. Denna tjejen har jag nyligen börjat följa på Instagram. Jag hittade henne på TikTok först och blev kär i hennes stil och hennes kreativa skapande. Tycker hon har en sådan cool stil och hennes frisyr är så snygg! Skulle nog själv aldrig våga färga min lugg i en annan färg men hon får mig att vilja det ändå... Tycker även hon är sjukt lik Dua Lipa?! 
 
@matildadjerf
 
Ännu en gång, Matilda Djerf!! Min största girl crush på sociala medier då både hon och hennes bilder är magiska! Hon har nyligen köpt en lägenhet med sin pojkvän och hon delar med sig av inredningstips så som massa fina påslakan. Kan man vara avundsjuk på någon annans påslakan? JAg är det iallafall, haha! 
 
@parisianamour
 
Detta kontot har jag tipsat om och visat för er tidigare, och ja jag var tvungen ännu en gång! De lägger ut massa olika inspirationsbilder och jag blev helt förälskad i dessa tre bilder ovanför. Liksom hur underbart hade det inte vart med en middag ute i ett varmt land just nu?! Sedan blev jag extremt vissuelt "pleasing" av bilden med takoppen. Alltså wow! Vilken fantasi man har! 
 
@fannypersson
 
Denna tjejen har jag följt länge och älskar hennes bilder. Hon lägger alltid ut vältänkta, ljusa och fina bilder som man inte kan motstå att gilla. Sedan har hon nyligen blivit en mamma till en söt dotter och det är så roligt att följa andra unga mammor på sociala medier och se vad de delar med sig av från sin vardag osv. 
 Kom ihåg mig?