SENAST SPARAT PÅ INSTAGRAM

| TIPS
 
@matildadjerf
 
Åter igen sparar jag bilder på Matilda Djerf på min Instagram. Men hon är nog den drömmigaste jag följer på Instagram. Hennes bilder är så himla vackra, nästan operfekt perfekta! Jag älskar hur hon fotar i film och får bilderna att komma till liv. Jag skulle aldirg klara av att ta ett foto på t.ex. säng och få det att se så mysigt och drömmigt ut! 
 
@hannaschonberg
 
Hanna är snarlik Matilda på Instagram med sina magiska bilder som kommer till liv. Hon lyckas fånga detdär extra som inte många kan och jag blir alltid så inspirerad. Hon kommer nog föralltid vara en utav mina girlcrusches på sociala medier. 
 
@lovisabarkman
 
Här har vi en Jönköpingtjej som jag har följt ett bra tag nu och den senaste tiden har jag blivit förälskad i hennes lägenhet och hennes inredningsstil. Jag hade gjort nästan vad som helst för att bo i en sådan fin lägenhet någon gång i mitt liv. Förutom hennes lägenhet så har hon extremt bra klädstil och kan inte ens föreställa mig hur magisk garderob hon har.
 
@pennyyparnevik
 
Sist men inte minst ut så har vi min biggest girlcrusch på Instagram, Penny Parnevik. Jag älskar att hennes flöde är så äkta och roligt. Hon har en son som är jämngammal med Leah så det blir ännu roligare att följa henne och se vad hon publicerar då jag kan relatera. Jag blev så ledsen när hon åkte ut ur Let's Dance då jag satt bänkad varje fredag och hejjade på henne! Detta är en person som jag tycker alla ska följa på Instagram för hon är verkligen så äkta. 
 
 
 Kom ihåg mig?