SNYGGA PLAGG TILL MIDSOMMAR

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Grön - HÄR / Vit - HÄR / Rosa - HÄR / Lila - HÄR / Blå - HÄ.R / Vit - HÄR 
 
Jag tror att jag kommer köra på klänning i år och hade mer än gärna burit någon utav dessa här ovanför! Tycker alla är så snygga, är speciellt förtjust i den rosa, blåa och den vita med puffärmar. JAg kommer nog köra på en midi/maxi klänning då jag tycker det är väldigt fint. 
 
 Gul topp - HÄR / Gul kjol - HÄR / Vit topp - HÄR / Vit kjol - HÄR / Vit blus - HÄR / Vit kjol - HÄR
 
Något som jag kan tycka är väldigt vackert är 2 delat set som matchar. Detta är perfekt för er som inte känner för att ha klänning utan kanske istället vill ha en kjol. Jag tycker alla tre seten är så vackra och hade mer än gärna haft dem hängandes i garderoben här hemma. Min favorit är nog den gula då det är en sådan vacker färg! 
 
 
Vit topp - HÄR / Blåa jeans - HÄR / Blå blus - HÄR / Vita jeans - HÄR / Kavaj - HÄR / Kostymbyxa - HÄR
 
För er som inte känner för att bära kjol eller klänning så funkar ju jeans eller kostymbyxor lika bra! Jag kan tycka det är väldigt snyggt med ett par raka jeans och en söt topp eller blus. Sedan är det väldigt fräscht med en kostym, som denna beiga här ovanför. Jag kan ibland känna mig snyggare i byxor än klänning/kjol. Men något jag tycker man ska tänka på är att klä sig bekvämt! Jag hoppas ni hittar något som kanske kan vara intressant till midsommar! 
 
 Kom ihåg mig?